Sommeravslutning

Sommeravslutning på Porsnes utebane tirsdag 19. juni kl. 18:00

Ta med mat, drikke og utstyr for å spise ute der. Sven stiller med grill som vanlig. Værforbehold.

VELKOMMEN!

Publisert 5. juni 2018

GRENSERITTET 2018 – LØRDAG 4. AUGUST - VIKTIG DUGNAD!!

Grenserittet arrangeres lørdag 4 . august 2018. HBBK har i alle år vært en sentral klubb i dugnadsarbeidet der v/vår tidligere ildsjel/kasserer Tormod Heiaas. Dette er den eneste årlige dugnaden i HBBK hvor vi forventer at alle som har spiller i klubben stiller med minst èn person - spiller over 15 år eller en voksen, og gjerne flere!

Hoveddugnaden foregår på lørdag og våre roller vil bli som parkeringsvakter i Strømstad ved start lørdag morgen, og som løypevakter i Sverige (dette betyr at vi unngår opplæringskravet i Norge).

Klubben har lovet at vi skal stille med ca. 30 personer på lørdag så her gjelder det å stille opp! Dugnaden er morsom, kortvarig og enkel å delta på.

Klubbdriften vår er helt avhengig av disse ekstrainntektene for å kunne levere tilbake til våre ungdommer vårt tilbud om trening, opplæring, seriespill og kampavviklinger i basket.

Styret ber om påmeldinger snarest mulig – og som sendes på e-post til lagkontakter/evt. trenere for lag som ikke enda har lagkontakter.

FRIST FOR TILBAKEMELDING TIL LAGKONTAKTER/TRENERE: ONSDAG 13. JUNI 2018

Spørsmål om dugnaden kan rettes til Sven Stranger (sven.stranger@halden.kommune.no) eller John Einar Hulsund (john.einar.hulsund@gmail.com).

Styret.

Publisert 7. juni 2018